top of page
Waitress_1920x1080.jpg

Unna dig en fantastisk bit musikalisk paj, i form av succéföreställningen Waitress! 

Waitress är en feelgoodmusikal som hyllar kraften i vänskap, drömmar och en vällagad paj. En charmig och berörande romantisk komedi och en påminnelse om att lyckan kan finnas på de mest oväntade platser.

Musikalen hade premiär på Broadway så nyligen som 2016 och har sedan dess tagit världen med storm! Vinnare av fyra Tony Award´s bland annat för bästa musikal, och nu kommer den till Sverige och Säffle! 

 

Vi kommer att få träffa Jenna, en gravid småstadsservitris som är något av en expert på att baka goda unika pajer. De är döpta efter de ovanliga smakkombinationer och de händelser som inspirerat henne att skapa dem. Hon drömmer om lite lycka i sitt liv. Vad vad är egentligen receptet på lycka?  

 

När en ny läkare kommer till stan blir Jennas liv komplicerat. Som tur är har hon sina vänner i form av arbetskamraterna Becky och Dawn och tillsammans övervinner dem de utmaningar hon står inför och samtidigt finner de att skratt, kärlek och vänskap kan ge det perfekta receptet på lycka!

I huvudrollen som "Jenna" hittar vi högaktuella Anna Salonen som just nu spelar en av huvudrollerna i Göteborgsoperans succé "Wicked".

Musikal i två akter

PREMIÄR - 5 oktober 2024
SPELAS - 5 okt – 7 dec 2024
SCEN - Medborgarhuset Säffle
SPRÅK - svenska
LÄNGD - ca 2 tim 45 min inkl paus
ÅLDER - rek från ca 7år
SYNTOLKNING - 26 okt 2024
Boka syntolkning här 

0533-68 16 00

Upphovspersoner
 

MUSIK & SÅNGTEXTER Sara Bareilles
TEXTJessie Nelson

bottom of page