BillyElliot_Stacked_4C.png

AUDITION

BILLY ELLIOT

SäffleOperan söker nu ideell ensemble! 

Till ensemblen i Billy Elliot söker vi dig från 16 år och uppåt, med goda sångfärdigheter och som är beredd att satsa din tid och engagemang! I ensemblen finns det plats för 17 män och 12 kvinnor i blandade åldrar och under våren planeras 5 st obligatoriska repetitioner med sång och stepp, (kvällstid vardagar) samt en helg i maj för sång och koreografi. 

Audition för ensemblen äger rum 15 februari. Detta är en dag där vi i grupp kommer ha fantastiskt roligt, tillsammans sjunga igenom olika delar av materialet samt göra ett enklare dansmoment i grupp. Med andra ord så kommer audition genomföras i form av grupper och inte enskilt.  

 

För att ni inte ska behöva dyka upp helt oförberedda bjuder vi in till en kväll, torsdag 13 februari kl. 18:00 - 20:00 i Säffle, där vi tillsammans med vår kapellmästare sjunger igenom det material som sedan kommer sjungas vid audition. Vi kommer även ta tillfälle i akt att förmedla lite information om höstens uppsättning och vad det innebär. Om det är så att någon inte kan närvara vid denna kväll finns möjlighet att få stämfiler samt noter skickade till sig. 

Anmälningar sker till audition@saffleoperan.se (skriv "ENSEMBLE" i ämnesraden.) Sista anmälningsdag är 4 februari och efter detta datum kommer du att få en separat kallelse med mer information / material till sökningarna.

 

Bland de ovan nämnda platserna för kvinnor kan man även söka sångrollen som ”Billys döda mamma” (Spelålder 35-45 år) Önskar du söka denna roll ange det i din ansökan. Vi kommer då skicka ut material som vi vill höra på audition. 

Varmt välkomna och stort lycka till!
Teamet för BILLY ELLIOT

Premiär 3 okt 2020